Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Flyttstädning

Att flytta innebär en lång lista som ska bockas av, bland annat flyttstädning. Vi är expert på flyttstädning och hjälper dig att få en bättre start i ditt nya boende utan stress. När du anlitar oss behöver du aldrig oroa dig för anmärkningar vid besiktning eller klagomål från personen som flyttar in.

Vi hjälper privatpersoner såväl som företag med olika typer av flyttstädning. Från den lilla ettan till att flyttstäda kontor. Professionell flyttstädning med personlig prägel och med väl inarbetade arbetsmetoder gör att vi vill vara ditt första val. Hos oss kan du boka din flyttstädning smidigt och enkelt.

Var ingår i flyttstädning?

Vi utför flyttstädning utefter behov. Det innebär att vi tar på oss stora uppdrag vid flytt såväl som mindre flyttstädningar. Bland annat utför vi:

 • En gedigen genomgång av alla ytor. Det inkluderar skåp och garderober så inga spår finns kvar.
 • Köksstädning där vi rengör ugn och kylskåp. Vi är alltid noga med att se till att gå igenom bakom exempelvis spis och vitvaror.
 • Lister och gömda vrår blir dammfria och rena. Vi arbetar alltid systematiskt och med checklistor för att ingen ska missas.
 • Fönsterputsning och rengöring av fasta speglar. Inga fingeravtryck eller fläckar på fönster kommer finnas kvar när vi flyttstädar.
 • Balkong och uteplatser. Vi städar även utomhus vid önskemål och ser till att allt är på sin plats.
 • Garage och förråd. Behöver du hjälp att städa garage och förråd vid flytt ser vi till att alla biutrymmen är städade.

När du bokar din flyttstädning går vi igenom alla detaljer du behöver hjälp med och eventuellt protokoll. Vi tar på oss lättare flyttstädning såväl som när det krävs större insatser för att få rent. Hos oss får du den städservice du behöver för en smidigare flytt.

Ekonomisk flyttstädning med omsorg

Vi hjälper dig med RUT-avdraget vid flyttstädning. Du kan använda RUT-avdraget oavsett om det gäller villa, bostadsrätt eller hyresrätt om du uppfyller kraven för att kunna nyttja avdraget.

 • När du beställer din flyttstädning hos oss går vi igenom alla detaljer så du får det bästa priset.
 • Vi har kapacitet och erfarenhet att sköta större flyttstädningar på kort tid.
 • Istället för att behöva lägga energi på din gamla bostad ser vi till att frigöra tid så du kan ägna dig åt din nya hem.

Boka flyttstädning är enkelt genom oss är enkelt och smidig, vi kommer på utsatt tid och ser till att städningen är klar till besiktning eller tillträde. Med rätt utrustning, bra och skonsamma rengöringsmedel och med fokus på hygien ser vi till att alla blir nöjda.

Varför boka flyttstädning hos oss?

Det finns många anledningar att boka din flyttstädning hos oss. Några exempel på vad vi kan göra för dig:

 • Vi flyttstädar oavsett storlek och hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.
 • Professionell flyttstädning med garanti och väl inarbetade rutiner för städning vid flytt.
 • Hjälp med RUT-avdraget och administration kring RUT.
 • Vi hjälper även till med dödsbostädning vid behov.
 • Du får hjälp med ekonomisk flyttstädning och vi hjälper även till med garage, förråd och biytor.

Boka professionell flyttstädning

Du bokar enkelt din flyttstädning på hemsidan eller kontaktar oss som det passar dig. Har du frågor och funderingar eller speciella önskemål kring städningen inför flytten hjälper vi dig med omsorg.

Flytta kan vara stressigt och vi ser till att minska stressen och göra flytten smidigare. Med många års erfarenhet har vi all utrustning och arbetsteknik som krävs, du får alltid ett professionellt resultat.

Priset för städningen utgår från flera faktorer, dels ytor och biytor och dels om det är lättare eller grövre städning. Innan du bestämmer dig får du alltid en offert att ta ställningen till. Hos oss månar vi om att du ska bli nöjd med flyttstädning oavsett vilken insats som behöver göras.

Pris Flyttstädning

Ditt pris

Fyll i dina uppgifter