Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Våra tjänster

Tjänster som vi erbjuder är bland annat:

Flyttstädning, Hemstädning, Storstädning, Visningsstädning, Kontorsstädning, Dödsbostädning, Lokalstädning, Trappstädning

Hemstädning - Vikhems städfirma

Hemstädning

Hemstädning, eller att städa hemma är ofta ett nödvändigt ont. Vi ser till att göra drömmen om att komma hem och slippa mötas av disk, smulor och kläder som ligger överallt till verklighet. Hos oss får du personlig hemstädning med professionellt resultat.

Läs mer om hemstädning
Flyttstädning - Vikhems städfirma

Flyttstädning

Att flytta innebär en lång lista som ska bockas av, bland annat flyttstädning. Vi är expert på flyttstädning och hjälper dig att få en bättre start i ditt nya boende utan stress. När du anlitar oss behöver du aldrig oroa dig för anmärkningar vid besiktning eller klagomål från personen som flyttar in.

Läs mer om flyttstädning

Pris Flyttstädning

Ditt pris

Fyll i dina uppgifter

Storstädning - Vikhems städfirma

Storstädning

Ibland behövs en rejäl städning, en storstädning som går riktigt på djupet där allt rengörs. Vi utför storstädning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. När du anlitar oss får du professionell städning med extra omsorg om våra kunder.

Läs mer om storstädning
Dödsbostädning - Vikhems städfirma

Dödsbostädning

När det kommer till dödsbostädning har vi speciella rutiner med hänsyn till den svåra situationen. Vi tar hand om det praktiskt på anhörigas villkor och med den omtanke som behövs. Hos oss, och med våra medarbetare kan du känna dig trygg och får ett respektfullt bemötande.

Läs mer om dödsbostädning
Kontorsstädning - Vikhems städfirma

Kontorsstädning

Vi är expert på professionell kontorsstädning oavsett storlek på företaget. Hos oss kan du boka flexibel städning för enstaka insatser eller schemalägga kontorsstädning efter önskemål. När du anlitar oss städar vi effektivt, hygieniskt och utan påverkan på verksamheten.

Läs mer om kontorsstädning
Trapphusstädning - Vikhems städfirma

Trapphusstädning

Trapphusstädning behövs i alla fastigheter oavsett om det är bostadsrättsförening, ett företag eller i hyreshus. Besökare och boende möts av rena och fräscha trapphus utan damm, grus och fläckar. Bra trapphusstädning är diskret och skapar trivsel i fastigheten.

Läs mer om trapphusstädning