Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Hemstädning

Hemstädning, eller att städa hemma är ofta ett nödvändigt ont. Vi ser till att göra drömmen om att komma hem och slippa mötas av disk, smulor och kläder som ligger överallt till verklighet. Hos oss får du personlig hemstädning med professionellt resultat.

Vi har kapacitet att erbjuda flexibla lösningar på hemstädning och på de tider som passar dig. Våra tjänster för städning i hemmet utformas alltid efter våra kunders behov. Det kan vara allt från regelbunden städning flera gånger i vecka till punktinsatser när du vill ha lite extra fint hemma.

Hemstädning, vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder komplett och professionell hemstädning med flexibilitet. Några vanliga insatser vid hemstädning är:

  • Dammtorka och torka av kontaktytor. Det gör att hemmet blir mer tilltalande och inga fingeravtryck finns kvar på några ytor. Du möts av skinande rent hem som doftar nystädat.
  • Dammsuga och torka golv. Vi ser till att golvet, mattorna och hemmet är fritt från damm. Vi använder alltid skonsamma rengöringsmedel för att minimera risken för skador på ytor och undviker allergiframkallande medel.
  • Skinande rent badrum. Vi ser till att badrummet är rent och alla ytor hygieniska. Inga kalkfläckar kommer finnas kvar, vinklar och vrår ges extra uppmärksamhet.
  • Plocka i ordning och tvätta. Vi utför veckostädning som gör att hemmet varje vecka får sig en genomgång och håller sig fräscht länge.
  • Hemstädning med fönsterputsning. Vi ser till att dina fönster är blanka och utan fläckar. Du berättar vilket behov du har och vi utformar en städplan tillsammans.

Hemstädning som gör skillnad

Att mötas av ett välstädat hem, utan damm och där golvet skiner rent är en lisa för själen. Tänk dig att bara kunna umgås eller ha tid över för fritidsintressen istället för att behöva ställa dig med städningen när du är ledig. Vi ser till att frigöra din tid och tar hand om din hemstädning.

RUT-avdraget kan användas för hemstädning och för att utföra flera olika sysslor i hemmet vilket gör att du får ett bättre pris på städningen. Vi hjälper dig att reda ut allt som rör RUT- avdraget, för vår målsättning är att ditt hem ska bli sitt allra bästa jag till bästa pris. Kontakta oss för att boka in flexibel hemstädning på dina villkor så du kan njuta mer av vardagen.

Hygienisk hemstädning med flexibla lösningar

Vi utför hygienisk hemstädning med professionellt resultat. Det innebär att vi har alla rutiner som krävs för att kunna städa säkert och tryggt. Hem till dig kommer alltid friska medarbetare som kan hygienrutiner. Vi sätter stort värde på integritet och på att ha rutiner som gör att städningen är säker och hygienisk.

För att kunna göra vårt allra bästa jobb bokar vi alltid in en genomgång innan första städningen. Då går vi igenom dina önskemål och krav, du får även en tydlig genomgång av hur vi städar. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg när vi städar hemma hos dig. När du anlitar oss kommer du att kunna bestämma själv vilka tider som passar dig.

Kontakta oss för att boka hemstädning

Det är enkelt att kontakta oss och boka hemstädning som gör skillnad. Du kan alltid ringa oss och få svar på frågor om hur vi kan hjälpa dig till en mer avslappnad vardag utan städning. Vi samarbetar även med företag och bostadsrättsföreningar.

Priserna utgår från hur många kvm som ska städas och vilka typer av insatser du behöver. Hos oss kan du får veckostädning, månadsstädning eller enstaka insatser. Du kan givetvis boka storstädning för speciella tillfällen eller när du vill att hemmet ska få en rejäl genomgång. Kontakta oss så tar vi fram en offert tillsammans med dig för hemstädning.

Behöver du städhjälp?

Få en Offert genom att fylla i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Vad behöver du hjälp med?