Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Kontorsstädning

Vi är expert på professionell kontorsstädning oavsett storlek på företaget. Hos oss kan du boka flexibel städning för enstaka insatser eller schemalägga kontorsstädning efter önskemål. När du anlitar oss städar vi effektivt, hygieniskt och utan påverkan på verksamheten.

Kontorsstädning ökar hygienen på arbetsplatsen, bidrar till bättre inomhusmiljö och nöjdare medarbetare. När du låter oss städa sparar företaget tid och medarbetare kan istället fokusera på sitt huvuduppdrag. Inga fler diskussioner om städschema eller konflikter om disken.

Kontorsstädning - så här går det till

Kontorsstädning sker flexibelt, professionellt och med stort fokus på hygien. Det innebär att vi:

 • Städar kontorsrum och öppna ytor.
 • Ser till att kök och matrum är rena och prydliga utan fläckar.
 • Stor vikt läggs vid toaletter och hygienutrymmen.
 • Korridorer och trappor städas och är extra noga vid rengöring av kontaktytor.
 • Sammanträdesrum rengörs noggrant och ställs i ordning.
 • Vi kan även utföra fönsterputsning och utformar städprogrammet efter kontorets behov.

Ibland kan det behövas en rejäl storstädning och då har vi en speciell rutin för storstädning av kontor. Företag kan även utforma önskemål om speciell städning och vi har tilläggstjänster utefter behov.

Fördelar med professionell kontorsstädning

Det finns många fördelar med att anlita professionell kontorsstädning regelbundet. Några av de främsta fördelarna är:

 • Ökad hygien och trivsel på kontoret. När det inte finns damm, kontaktytor är rengjorda och toaletterna påfyllda med tvål skapas en bättre arbetsmiljö.
 • Städning som utförs professionellt med utvalda rengöringsmedel och speciell utrustning gör att lokalerna håller sig rena längre.
 • Vid kundbesök är det extra viktigt att visa upp kontoret rent och fräscht.
 • Diskret och professionell städning som tar hänsyn till att inte störa verksamheten.
 • Flexibelt och ekonomiskt när medarbetare inte behöver lägga tid på städning.

Hos oss kan du boka kontorsstädning utefter behov. Ibland förekommer det mer trafik på kontoret och då kan det behövas mer regelbunden städning. Likaså kan städningen anpassas efter årstider.

Hur ofta behövs kontorsstädning?

Varje verksamhet är unik och det kan finnas olika behov beroende på hur verksamheten arbetar. Vi skräddarsyr lösningar till varje företag och har kapacitet att städa på de tider som företag väljer. Tillsammans tar vi fram en städplan och anpassar våra rutiner utefter våra kunders krav och önskemål.

I regel kan det behövas mer regelbunden städning av lokaler när det är som mest att göra. För det är viktigt att se till att utrymmen är rena och fräscha för att möta kunder. Vi ser till att anpassa städningen utefter verksamhetens behov. Ibland kan det behövas mer frekvent torkning av entréer, rengöring av mattor och trapphus.

Kontorsstädning med omtanke

Vi månar om kunder och våra medarbetare, därför ser vi till att rengöringsmedel är effektiva men skonsamma. Medarbetare har bra utrustning som är ergonomiskt anpassad och som hjälper till att få professionellt rent där det är som mest utmanande.

Städning kan utföras över hela dagen, vi städar även kvällar och helger vid behov. Vår omtanke om medarbetare och kunder genomsyrar verksamheten och återspeglas genom välstädade kontor.

Boka kontorsstädning som gör skillnad

Företag bokar lätt kontorsstädning via hemsidan eller tar kontakt med oss på det sätt som passar. Vi kommer och inspekterar lokalerna och gör tillsammans upp ett städschema som passar. Priserna utgår från kundens lokalyta men även vad som ska göras vid kontorsstädningen.

Behöver företag hjälp med att sköta växter, ta hand om mattor och trapphusstädning löser vi det utan problem. Hos oss får ni alltid ett välstädat kontor som skapar utrymme för tillväxt och ökad effektivitet på arbetsplatsen.

Det går att skala upp och ned kontorsstädning utefter behov och vi tar hand om praktiska lösningar varje dag. Vi tar hänsyn till företagets integritet och behov av att alltid ha rena lokaler som möter anställda och kunder. Boka en kontorsstädning med konsultation enkelt och smidigt.

Behöver du städhjälp?

Få en Offert genom att fylla i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Vad behöver du hjälp med?