Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Storstädning

Ibland behövs en rejäl städning, en storstädning som går riktigt på djupet där allt rengörs. Vi utför storstädning åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. När du anlitar oss får du professionell städning med extra omsorg om våra kunder.

Behöver du en storstädning inför helgen, ett speciellt tillfälle eller bara kunna njuta av känslan av att komma hem till ett riktigt rent hem? Då ska du kontakta oss så får du en offert utefter dina behov och önskemål.

Vad innebär en storstädning?

När vi utför storstädning utgår vi från kundens behov. Generellt innebär en storstädning att vi:

 • Städar alla rum från taket och ned till golvet. Det innebär att vi även rengör väggar och lister.
 • Lägger extra vikt vid kök och badrum med stort fokus på hygien.
 • Fönsterputsning, rengöring av fönsterbrädor och städning av biytor.
 • Rengör bakom skåp och ser till att kakel glänser på nytt.
 • Torkar av alla ytor och ser till att alla fläckar som går att ta bort försvinner.
 • Utför övrigt enlig överenskommelse.

Eftersom varje städning är unik går vi igenom förutsättningar för storstädning tillsammans med kunden. Du får alltid information om vad vi har gjort och vi använder skonsamma rengöringsmedel för att inte skada känsliga ytor.

Bra att tänka vid storstädning

När du bokar en storstädning hos oss går vi igenom vad som behöver göras. Några tips inför storstädningen är:

 1. Behöver du hjälp att rengöra kylskåp och frys är det bra om dessa är avstängda och avfrostade.
 2. Vi gör rent spis och ugn, även bakom om det går.
 3. Vill du ha hjälp att rengöra under badkar uppskattar vi om du demonterar fronten innan och monterar efter vi städat.
 4. Pris utgår efter städbehov och antal kvm, vi har flexibla och kostnadseffektiva städlösningar vid storstädning.
 5. Beroende på hur mycket som behöver städas kan det ta olika lång tid. Vi kommer ge dig en uppskattad tid i samband med att du bokar städning hos oss.

Unna dig professionell storstädning

Tycker du att hemmet börjar kännas överbelamrat, fläckigt och allmänt trist, då är en storstädning på sin plats. Att komma hem och mötas av rena ytor, fräscha dofter och all blänker och du får känslan av en nystart hemma. En storstädning skiljer sig inte mycket från en flyttstädning men exempelvis är skillnaden att möbler, tavlor och inredning även blir rengjorda.

När vi är klara med en större städning är hemmet som i nyskick. Detaljer som gör stor skillnad är att vi torkar av handtag och dörrar vilket gör att hemmet ser extra välvårdat ut. Det gäller även alla andra kontaktytor. Inget damm finns kvar bakom möbler eller skåp vilket gör hemmet extra trivsamt.

Storstädning, hur ofta behövs det?

Hur ofta en storstädning behövs beror på många faktorer. Barnfamiljer kan behöva storstädning mer regelbundet eller om du lever ett aktiv liv där städningen inte riktigt går att klämma in i schemat.

Beroende på förutsättningar kan det vara lagom med en storstädning en till fyra gånger om året. När du bokar städning genom oss går vi alltid igenom dina alternativ så du får det hem du alltid drömt om. Vi utför även storstädning av kontor och lokaler med professionellt resultat.

Boka din storstädning

Du bokar enkelt och smidigt din storstädning via vår hemsidan. Du kan även ringa oss så går vi igenom dina behov och bokar en tid som passar dig. När vi ska göra en större städning har vi checklistor och inarbetade rutiner. Städningen är flexibel och utgår från behov så vid speciella önskemål noterar vi det och rengör efter dina preferenser.

Vi använder alltid skonsamma och miljövänliga rengöringsmedel. På så sätt skyddar vi ditt hem, våra medarbetare och miljön. Hos oss kan du boka storstädning med gott samvete och njuta av ett extra rent hem när du behöver det.

Behöver du städhjälp?

Få en Offert genom att fylla i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Vad behöver du hjälp med?