Vi vill använda kakor (cookies) för att förbättra webbplatsen och din användarupplevelse.

Städfirma Staffanstorp

Välkommen till en städfirma i Staffanstorp som erbjuder kunder professionell städning med omtanke. Hos oss möts du av personlig service och vi har heltäckande städservice till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi utför alla efterfrågade städtjänster i Staffanstorp med omnejd och har kapacitet att anpassa vår städning utefter kundens krav och önskemål. Samtidig månar vi om våra medarbetare och arbetar för tillhandahålla städning som är skonsam för miljön.

Städfirma i Staffanstorp- flexibla städlösningar

Alla våra städtjänster är flexibla och utgår från kundens behov. Vi erbjuder bland annat:

Målet är att kunna erbjuda ekonomiskt fördelaktiga städtjänster och vara kundens återkommande val när det kommer till städföretag i Staffanstorp. Oavsett om det är ett stort företag som behöver regelbunden städning av kontor eller enstaka flyttstädning erbjuder vi flexibla och effektiva städtjänster.

Varför anlita oss som städfirma i Staffanstorp?

Vi är ett städföretag i Staffanstorp som sätter kundens behov i centrum samtidigt som vi erbjuder våra medarbetare en trygg arbetsdag. Några av de många fördelarna med att anlita oss är:

  • Vi erbjuder effektiva städtjänster som skapar mervärde.
  • Flexibla städtider, behöver du att vi städar på helger eller kvällar löser vi det utan problem.
  • Vi hjälper till med det administrativa vid RUT-avdraget.
  • Vår målsättning är att städa miljömedvetet och därmed använder vi miljömärkta produkter där det är möjligt.
  • Vi erbjuder trygghet då vi ser till att våra medarbetare har rätt utrustning och utbildning för sina uppdrag.

Vi strävar alltid efter att kunden ska bli nöjd med såväl städning som bemötande. Därför utgår vi alltid från kundens önskemål men även förutsättningar och kravställningar. Oavsett om det är ett stort företag eller du behöver enstaka hemstädning ser vi till att du känner dig välkommen.

En städfirma i Staffanstorp som underlättar vardagen

Vårt mål är att våra städtjänster ska underlätta vardagen för våra kunder. Som städföretag i Staffanstorp med många års erfarenhet av professionell städning hittar vi alltid de bästa lösningarna för varje kund. Företag som anlitar oss för kontorsstädning och städning av lokaler får mer tid över till kärnverksamheten.

När kontoren är rena, dammfria och toaletterna städade med fokus på hygien blir arbetsmiljön bättre. Dessutom minskar friktionen mellan anställda när matrum och fikarum görs rent regelbundet. Kunder som kommer på besök får ett bra första intryck när entréer är välkomnande och mötesrummen i perfekt ordning.

Rena trapphus året om skapar trivsel i fastigheten och minskar slitage. Vi är expert på trapphusstädning och hjälper till att utvärdera vilka behov av städning som behövs. Tillsammans gör vi upp en städplan för trappor och entréer, den går att justeras efter årstid och städbehov.

Städfirma i Staffanstorp- boka din städning enkelt

Du bokar enkelt städning via vår hemsida eller kontaktar oss som det passar dig. Vi vet att viss typ av städning kräver lite mer och har kapacitet att skala upp städning vid behov. Vi har arbetat länge som städföretag i Staffanstorp har många nöjda kunder, du kan alltid få referenser vid behov eller önskemål.

Gäller det dödsbostädning eller äldreflyttstädning där det behövs extra omsorg och hänsyn kan du ange speciella önskemål. Vi tar hand om allt det praktiska och städningen utförs av erfarna medarbetare.

Du får snabbt en offert och vi ser till att städningen blir precis som kunden beställer. Gäller det kontorsstädning eller trapphusstädning kan vi komma på besöka och göra en städplan tillsammans. Kontakta oss på det sätt som passar dig när du behöver en städfirma med erfarenhet i Staffanstorp med omnejd.

Behöver du städhjälp?

Få en Offert genom att fylla i kontaktformuläret, så kontaktar vi dig så fort vi kan!

Vad behöver du hjälp med?